انواع برنج ایرانی

انواع برنج ایرانی

برنج ایرانی از پرمصرف‌‌ترین مواد غذایی و جزء جدا نشدنی سفره‌های ایرانیان محسوب می‌شود. این نوع برنج متناسب با ویژگی مرغوب، محل کشت، درجه یک و اعلاء بودن، کیفیت و... با اسامی و نام‌های مختلفی به بازار عرضه می‌شوند. ... ادامه مطلب
برنج قهوه ای

برنج قهوه ای

برنج قهوه ای از جنس همان برنج سفید است با این تفاوت که در برنج سفید ، لایه های بیرونی شالی بطور کامل برداشته می شود ولی در برنج قهوه ای فقط لایه اول آن برداشته می شود. ... ادامه مطلب
برداشت برنج

مراحل برداشت برنج

مرحله برداشت برنج ایرانی  به فرایند جمع آوری محصول برنج بالغ از مزرعه  گفته می شود. فعالیت های برداشت شامل درو کردن، کمباین زدن و حمل و نقل است. وقتی که ۹۰ تا ۹۵ درصد شالی ها زرد شدند و بخش کوچکی در قسمت پايه خوشه ها سبز مي باشد و نیز یک سوم محور اصلی خوشه از نقطه انتهایی شان زرد شدند زمان برداشت فرا میرسد. ... ادامه مطلب
مراحل کاشت برنج

مراحل کاشت برنج

اولین مرحله از مجموعه مراحل کاشت برنج، مرحله جوانه‌دار کردن بذر برنج است. کشاورزان مقداری بذر از محصول برنج سال قبل خود را در محلی خشک و مناسب و به دور از هرگونه جانور و موش به صورت شلتوک یا خوشه نگهداری می‌کنند. ... ادامه مطلب