روشهای نگهداری از برنج خام
آیا میدانید اگر از برنج خام به درستی نگهداری نکنید، ممکن است طعم آن تغییر کند؟ برای اطمینان از اینکه برنج شما کیفیت خود را از دست نمیدهد و بعد از پخت اصطلاحا شفته نمیشود، از روشهای نگهداری برنج خام که در ادامه آمده است، پیروی کنید.
1. خرید تدریجی برنج
حتی در دمای سرد انباری منزل، مقداری رطوبت و گرما وجود دارد. همانطور که میدانید برنج خام در چنین شرایطی کیفیت خود را از دست میدهد، بنابراین توصیه ما این است که برنج را هربار برای مصرف کوتاه مدت خریداری و از انبار کردن آن اجتناب کنید.
2. رطوبت کم
هرچه رطوبت محیط نگهداری برنج کمتر باشد، بهتر است. نگهداری برنج خام در یک ظرف مناسب، کمک بسیاری به تحقق این هدف میکند. اطمینان حاصل کنید که ظرف برنج را در محیطی خنک، تاریک و خشک قرار میدهید تا این ماده غذایی تازگی خود را برای مدت طولانیتری حفظ کند.
3. دور نگه داشتن برنج از حشرات
از آنجا که برنج در مزرع کشت میشود، یکی از نگرانیها در نگهداری طولانی مدت آن، آفات است. برای ذخیره سازی کوتاه یا بلند مدت برنج، باید آن را در معرض هوا قرار داد، زیرا برخلاف سایر خوراکیها، برنج به مقداری تهویه نیاز دارد تا از فساد آن جلوگیری شود. توجه داشته باشید که اگر برنج را در ظروف دربسته و مهر و موم شده انبار کنید، محیط بهتری برای تولید مثل آفات و حشرات ایجاد کردهاید. هوای گرم، اصلیترین دلیل آفت زدن برنج است، این ماده غذایی اگر در معرض هوای گرم قرار بگیرد، «عرق میکند» و حشرات و آفات ناخواسته در محیط مرطوب آن شروع به رشد میکنند.
4. ظرف نگهداری برنج در خانه
ظروف پلاستیکی مخصوص نگهداری غذا میتوانند بسیار به شما کمک کنند. این ظروف درب خیلی محکمی ندارند، به طوری که هوا به اندازه کافی درون آنها جریان خواهد داشت. بااینحال، اگر ظرف مخصوص نگهداری برنج در دسترس ندارید، یک جذب کننده اکسیژن درون ظرف قرار دهید. بعضی از این جذب کنندهها مخصوص غذاهای خشک هستند و برخی دیگر برای غذاهای مرطوب، بنابراین قبل از خرید از کاربرد آن برای برنج مطمئن شوید.
بدون دیدگاه